Bygga garage Järfälla

KH Bygger AB – bygga garage Järfälla

Vänd er till oss!

KH Bygger AB är ett företag som erbjuder hjälp till er i Åkersberga som vill bygga garage. Det skräddarsys efter kundens önskemål och behov. Vårt genomtänkta byggsystem underlättar monteringen vilket gör att byggtiden minskas och kortas. Vi kan också erbjuda en totalentreprenad där vi även bygger grunden. Vissa av våra tjänster kan berättiga till skattereduktion, läs mer HÄR.

Om oss

Vårt signum är att erbjuda våra kunder ett bygge som blir klart på två veckor! Vi som arbetar här på KH Bygger AB tycker om att förverkliga våra kunders drömmar.

Kontakta oss redan i dag för en gratis offert!

Bygga garage Järfälla

Egen maskinpark

Vi har egna grävmaskiner och lastbilar. Du som kund behöver inte anlita flera olika entreprenörer, vi tar hand om allt!

Alltid nöjda kunder

Kvalité är A och O för slutresultatet. Vi använder endast material i hög kvalité och tillverkningen sker i vår egen verkstad.

Bygga garage Järfälla
Bygga garage Järfälla

Vad vi erbjuder för tjänster

Bygga garage

Vi levererar ett bygge med hög kvalité utifrån kundens önskemål och dessutom till ett rimligt pris. Vi har egen tillverkning och det gör att vi är delaktiga i alla moment. Det finns flera olika garage, frågan är vilket som passar bäst för dig? Är det för en eller två bilar eller vill du ha en carport? Ska det erbjuda förvaringsutrymme eller till och med en extra boyta?

Oavsett vilket du väljer kommer det att vara till glädje och nytta många år in i framtiden och passa väl ihop med omgivningen!

Byggservice

Vi erbjuder

  • attefallshus
  • tillbyggnad
  • spaljéer
  • snickeriarbeten.

Markarbeten

Markarbeten är en annan specialitet som vi erbjuder. Vi anlägger tomter, gräver för pooler eller helt enkelt de arbeten där en grävmaskin krävs! Dessutom hjälper vi till med husgrunder.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Kent Hansen Bygg

Örnvägen 9, 186 96 Vallentuna

070-326 80 44

info@khbygger.se

Välkommen

KH Bygger AB är ett företag som tillverkar garage, erbjuder viss övrig byggservice och markarbeten. Om du befinner dig i trakten kring Järfälla så hjälper vi dig!